Get the Flash Player to see this rotator.

  sadrit_danaj Sadrit DANAJ Kryetar

MIRËSEVINI NË FAQEN ZYRTARE TE QARKUT VLORË

Hapja e faqes së Internetit, i Këshillit të Qarkut Vlorë, është një eveniment me rëndësi, mbasi kjo faqe nuk është vetëm qëllim i informacionit, por dhe një trasparencë për tërë aktivitetin e Qarkut dhe publikun.Kjo arritje e fut Këshillin e Qarkut Vlorë në median elektronike, si një Institucion bashkëkohor. Rubrika e këtij informacioni zhvillohet në të gjitha fushat që ka prioritet Qarku Vlorë.Ne i mirëpresim vërejtjet, sygjerimet dhe mendimet, me qëllimin e mirë që faqja jonë e Internetit të jetë sa më efektive.

lexo te plote

Lajmet e fundit

Takim në kuadër të FFKGJ 2015 14.11.2014 Në kuadër të organizimeve për Festivalin Folklorik Kombëtar të Gjirokastrës, i cili do të mbahet në datat 04-09 prill 2015 dhe në vazhdimësi të aktiviteteve të ndërmara nga Kryetari i Këshillit të Qarkut Vlorë z. Sadrit Danaj, u mbajt ditën e premte dt. 14 nëntor, takimi i radhës me rapsodët e Qarkut të Vlorës. Në këtë takim të vlerësuar si shumë të rëndësishëm dhe... lexo te plote
Ta Pastrojmë Shqipërinë 07.11.2014 Sapo perfundoi Konferenca Rajonale ne Vlore Udhetimi drejt nje Shqiperie te Paster. Falenderojme Organizaten SEEP (Social Education & Environment Protection) si kordinatore rajonale... lexo te plote
“Rritja e prodhimit të vajit të ullirit përmes përdorimit të teknologjive innovative” 05.11.2014 Në kuadër të programit IPA Cross Border Greqi Shqipëri 2007-2013 të bashkëfinancuar nga fondet e Bashkimit Europian, në datën 5 Nëntor 2014 u organizua takimi i parë Kick Off meeting i projektit “Rritja e prodhimit të vajit të ullirit përmes përdorimit të teknologjive inovative”. Projekti është miratuar të realizohet në partneritetin grek-shqiptar me institucionet: Universiteti Jonian, i cili është partneri drejtues (overall partner) i të gjithë projektit, Qarku i Ishujve Jonianë, Këshilli i Qarkut Vlorë, i cili është... lexo te plote

Media galeri

UnderWater Qarku Vlore 13.07.2010
Zhvillimi ekonomik Qarku Vlore 12.07.2010
Vlora Qarku Vlore 11.07.2010
UnderWater 2 Qarku Vlore 10.07.2010
Bregdeti Qarku Vlore 09.07.2010
Antikiteti Qarku Vlore 08.07.2010
Get the Flash Player to see this player.

  Projekte

> Thirrje për projekt propozime në kuadër  të programeve të BE-së/Donator

projekte_image

kliko këtu
 

Partnerë

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2014 Këshilli i Qarkut Vlorë